Velkommen!

Fødselsplakater

En fødselsplakat på veggen er en koselig måte å markere et nytt liv på. Her ser du vårt utvalg av fødselsplakat til gutt og jente. De finnes i flere farger og størrelser. En fødselsplakat er et godt gavetips til nybakte foreldre, som barselgave, til dåp eller navnefest.

Fødselsplakat

Tilpassede fødselsplakater

Vi tilpasser alle fødselsplakatne slik at navnet og informasjonen du har bestilt passer inn i designet. Alle fødselsplakater lages på bestilling og sendes ut med brevpost normalt 1-2 arbeidsdager etter bestililng.

Om du ikke finner rett fødselsplakat lager vi også spesialtilpassede fødselsplakater på bestilling. Ta kontakt om du har ønsker eller spørsmål.

Alle fødselsplakater passer i de mest populære rammestørrelsene som 21x30 (A4) og 30x40cm. Våre fødselsplakater blir skrevet ut på høykvalitetspapir som gir en fin overflate og kvalitetsinntrykk.

Vi anbefaler å bruke rammer med pleksiglass istedenfor vanlig glass når du skal henge din nye fødselsplakat på barnerommet. Da unngår du glasskår om noen skulle miste rammen i bakken :)

De er også flotte gaver om du skal på barselbesøk, til dåp, navnefest, eller til barnerommet. Noen design kommer i serier som passer godt sammen. Du finner seriene inne på produktene som relaterte produkter.

8 resultat(er)

per side

8 resultat(er)

per side