Velkommen!

Fødselstavler

En fødselsplakat på veggen er en koselig måte å markere et nytt liv på. Her ser du vårt utvalg av fødselstavle til gutt og jente. De finnes i flere farger og størrelser. En fødselsplakat er et godt gavetips til nybakte foreldre, som barselgave, til dåp eller navnefest.

Fødselstavle

Tilpassede fødselstavler

Vi tilpasser alle fødselstavlene slik at navnet og informasjonen du har bestilt passer inn i designet. Alle fødselstavler lages på bestilling og sendes ut med brevpost normalt 1-2 arbeidsdager etter bestililng.

Om du ikke finner rett fødselstavle lager vi også spesialtilpassede fødselstavler på bestilling. Ta kontakt om du har ønsker eller spørsmål.

Alle fødselstavler passer i de mest populære rammestørrelsene som 21x30 (A4) og 30x40cm. Våre fødselstavler blir skrevet ut på høykvalitetspapir som gir en fin overflate og kvalitetsinntrykk.

Vi anbefaler å bruke rammer med pleksiglass istedenfor vanlig glass når du skal henge din nye fødselstavle på barnerommet. Da unngår du glasskår om noen skulle miste rammen i bakken :)

De er også flotte gaver om du skal på barselbesøk, til dåp, navnefest, eller til barnerommet. Noen design kommer i serier som passer godt sammen. Du finner seriene inne på produktene som relaterte produkter.

8 resultat(er)

per side

8 resultat(er)

per side