Velkommen!

Kjøpsbetingelser

Navnetavle.no er drevet av Kraft Media As. (org. 814012662) Adresse: Kirkegata 1, 2000 Lillestrøm.

Priser og betaling
Alle priser på hjemmesiden er oppgitt i NOK og er inkl. mva. Ordren er bindende. 
Når du handler hos oss kan du betale med kort eller Vipps. Vår kortbetaling aksepterer følgende betalingskort; Visa, MasterCard og Maestro. 
Når du handler med kort blir kjøpet belastet når varene er sendt, eller gjort tilgjengelig til nedlastning dersom digital form.

Frakt og levering
Plakater som bestilles i digital form blir sendt til e-post adressen som kunden registerte i sin konto normalt 1-2 arbeidsdager etter bestillingen er lagt.
Plakater som bestilles i fysisk form blir sendt som B-post med Posten Norge normalt 1-2 arbeidsdager etter bestillingen er lagt.

Retur og reklamasjon
Noe avvik på farge på skjerm og ferdig printet produkt kan forekomme.
Det er ingen returrett på:
-Plakater som er tilpasset med navn, dato etc.
-Plakater i digital form, da de leveres som digital fil.
Feilstaving som følge av kundens inntastede data er ikke grunnlag for reklamasjon. Dersom feilstavingen skyldes navnetavle.no, er det selvsagt reklamasjon.
På universelle plakater (ikke redigert etter ønske) som leveres i fysisk form er det 14 dagers angrerett. Produktet må da returneres senest 14 dager etter mottakelse.
2 års reklamasjonsfrist gjelder ihht forbrukertilsynets regler.
Retur betales av kunde og kjøpssummen blir tilbakebetalt når vi har mottatt produktet uten skader.
Returadresse: Kraft Media As, Trondheimsveien 48F7, 2007 Kjeller

Jeg bekrefter med dette at jeg har lest korrektur på mine data, og at eventuell feilstaving basert på mine inntastede data ikke er grunnlag for reklamasjon. Dersom feilstavingen skyldes navnetavle.no, er det selvsagt reklamasjon.