Velkommen!

Navnetavler

Navnet til barnet ditt er en viktig del av identiteten. Alle barn synes det er stas og lære seg navnet sitt. Først forbokstaven, også resten etterhvert! Her ser du alle våre plakater som kan tilpasses med navnet til ditt barn, både navnetavler og alfabetplakater

Fødselstavle

Tilpassede navnetavler

Vi tilpasser alle navnetavlene slik at navnet du har bestilt passer inn i designet. Alle navnetavler lages på bestilling og sendes ut med brevpost normalt 1-2 arbeidsdager etter bestililng.

Om du ikke finner rett navnetavle lager vi også spesialtilpassede navnetavler på bestilling. Ta kontakt om du har ønsker eller spørsmål.

Alle navnetavler passer i de mest populære rammestørrelsene som 21x30 (A4) og 30x40cm. Våre navnetavler blir skrevet ut på høykvalitetspapir som gir en fin overflate og kvalitetsinntrykk.

Vi anbefaler å bruke rammer med pleksiglass istedenfor vanlig glass når du skal henge din nye navnetavle på barnerommet. Da unngår du glasskår om noen skulle miste rammen i bakken :)

De er også flotte gaver om du skal på barselbesøk, til dåp, navnefest, eller til barnerommet. Noen design kommer i serier som passer godt sammen. Du finner seriene inne på produktene som relaterte produkter.